Ovnbagte knoldselleri-basilikumsrøsti » Sund tilbehørsopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 knoldselleri
  • 3 æg
  • ½ potte frisk basilikum eller tilsvarende i tørret
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Tag en skarp kniv og fjern skrællen på knoldsellerien. Skær knoldsellerien i mindre stykker, så det kan gå i din foodprocessor.
  3. Riv knoldselleristykkerne i din foodprocessor. Vælg et størrelse mellem eller lille rivejern. Knoldselleristykkerne kan alternativt rives i hånden på et almindeligt rivejern.
  4. Bland knoldsellerien, æg, hakket frisk basilikum, salt og peber.
  5. Grib en passende håndfuld at knoldselleriblandingen, pres væden godt ud, og tryk mængden igennem en ringform(cirka 5-7 cm) og ned på en bradepande.
  6. Gentag processen indtil du har lavet cirka 16 flotte runde knoldselleri-basilikumsrøsti på en bageplade.
  7. Bag dine knoldselleri-basilikumsrøsti i ovnen, i cirka 10 minutter, hvorefter røstiene vendes og bages i yderligere 10 minutter til de er godt sprøde og gyldne.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproede-ovnbagte-knoldselleri-basilikumsroesti-low-carb-tilbehoer/