½ potte frisk basilikum eller tilsvarende i tørret
1,5 tsk salt
1 tsk Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Tag en skarp kniv og fjern skrællen på knoldsellerien. Skær knoldsellerien i mindre stykker, så det kan gå i din foodprocessor.
Riv knoldselleristykkerne i din foodprocessor. Vælg et størrelse mellem eller lille rivejern. Knoldselleristykkerne kan alternativt rives i hånden på et almindeligt rivejern.
Bland knoldsellerien, æg, hakket frisk basilikum, salt og peber.
Grib en passende håndfuld at knoldselleriblandingen, pres væden godt ud, og tryk mængden igennem en ringform(cirka 5-7 cm) og ned på en bradepande.
Gentag processen indtil du har lavet cirka 16 flotte runde knoldselleri-basilikumsrøsti på en bageplade.
Bag dine knoldselleri-basilikumsrøsti i ovnen, i cirka 10 minutter, hvorefter røstiene vendes og bages i yderligere 10 minutter til de er godt sprøde og gyldne.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproede-ovnbagte-knoldselleri-basilikumsroesti-low-carb-tilbehoer/