Cremet paprika-tomatsovs med sprød bacon » Nem sovseopskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
100 gram bacon i tern
1 dåse/glas champignoner
1 løg
1 rød peber
2 fed hvidløg (kan udelades)
2 spsk paprika
1-2 knsp chilipulver (kan udelades)
100 gram flødeost pikant
1 dåse hakkede tomater
1 lille dåse tomatpuré
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Grib en stor pande, og steg baconternene sprøde. Tag herefter den sprødstegte bacon af panden.
Hak løg, hvidløg, peberfrugt groft. Sauter det hele i baconfedtet på panden med champignoner, chili og paprika. Efter cirka 4-5 minutters sautering, tilføjer du tomatpuré til panden. Sauter pandens indhold i yderligere 2 minutter.
Tilføj så de hakkede tomater, og stavblend alle pandens ingredienser til en ensartet sovs.
Tilføj flødeosten, og lad så din cremede paprika-tomatsovs koge ind i yderligere 10-15 minutter. Sovsen kan efter behov fortyndes med vand eller koges mere ind, hvis sovsen ønskes tykkere.
Inden servering tilføjes de sprødstegte bacontern til paprika-tomatsovsen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-paprika-tomatsovs-med-sproedstegte-bacontern/