Cremet paprika-tomatsovs med sprød bacon » Nem sovseopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 dåse/glas champignoner
  • 1 løg
  • 1 rød peber
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 2 spsk paprika
  • 1-2 knsp chilipulver (kan udelades)
  • 100 gram flødeost pikant
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande, og steg baconternene sprøde. Tag herefter den sprødstegte bacon af panden.
  2. Hak løg, hvidløg, peberfrugt groft. Sauter det hele i baconfedtet på panden med champignoner, chili og paprika. Efter cirka 4-5 minutters sautering, tilføjer du tomatpuré til panden. Sauter pandens indhold i yderligere 2 minutter.
  3. Tilføj så de hakkede tomater, og stavblend alle pandens ingredienser til en ensartet sovs.
  4. Tilføj flødeosten, og lad så din cremede paprika-tomatsovs koge ind i yderligere 10-15 minutter. Sovsen kan efter behov fortyndes med vand eller koges mere ind, hvis sovsen ønskes tykkere.
  5. Inden servering tilføjes de sprødstegte bacontern til paprika-tomatsovsen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-paprika-tomatsovs-med-sproedstegte-bacontern/