Flæskestegsburger - Opskrift på Ribbenstegssandwich og coleslaw
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 kg ribbensteg
  • 2-3 spsk fint salt
Rød-spidskåls-slaw
  • ¼ rødkål
  • ¼ spidskål
  • 1 gulerod
Dressing til din rød-spidskåls-slaw
  • 1,5 dl 38% Creme fraiche, Græsk yoghurt 10% eller let yoghurt for færre kalorier
  • 2-3 spsk Hellmann's mayonnaise (kan undlades, men det smager skønt)
  • 1 tsk hvidvins- eller æblecidereddike
  • ½ økologisk citron - Skal og saft skal anvendes
  • Friskkværnet sort peber
  • ½ tsk salt
4-6 Burgerboller
  • 4 æg
  • 2 dl hytteost
  • 1 dl kokosfibermel
  • 2 spsk loppefrøskaller (HUSK)
  • 1 dl blandede frø og kerner, hvor af ½ dl skal være enten hørfrø eller chiafrø
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • + en lækker flødeost til at smøre på burgerbollerne
Sådan gør du:
Sådan laver du den perfekte flæskesteg med sprøde svær - hver gang!
  1. Sørg for at sværen på din ribbensteg er ridset ordentligt op.
  2. I en bradepande vendes ribbenstegen med sværen ned ad, og der fyldes vand i bradepanden, indtil sværen er dækket af vand.
  3. Sæt bradepanden med ribbenstegen i ovnen, og tænd ovnen på 200 grader. Anvend varmluft eftersom burgerbollerne skal med en tur i ovnen indenfor kort tid.
  4. Efter 30 minutter tages bradepande med ribbenstegen ud. Nu vendes ribbenstegen med sværen op, og ribbenstegen placeres på en rist over bradepanden. Drys og gnid salt på hele ribbenstegen, og glem ikke at salte mellem sværene.
  5. Sæt bradepande, rist og ribbensteg i ovnen i yderligere cirka 45 - 60 minutter, til sværen er sprød. Afslut evt. med 10 minutter grill, for at få sværen helt sprød. (OBS: Grill ikke mens dine burgerboller er i ovnen - No Go...)
Sådan laver du du lækre (LCHF-venlige) burgerboller og sandwichbrød
  1. Blend eller bland æg, hytteost, kokosfibermel, loppefrøskaller(HUSK), bagepulver og salt.
  2. Bland frøene og kernerne i brøddejen, og lad så brøddejen hvile i 8-10 minutter. Hviletiden gør at fibrene, frøene og kernerne, får tid til at suge væske til sig, samt gøre dejen mere sammenhængende.
  3. På en bageplade beklædt med bagepapir, formes 4-6 sandwich- /burgerboller af dejen. Drys sesamfrø på toppen af alle sandwich- /burgerbollerne.
  4. Sæt bagepladen i ovnen på 200 grader, og bag dine lækre Low-Carb brød i 18-20 minutter til de er gyldne.
  5. Hold øje med brødene undervejs og byt evt. lidt rundt på brødenes placering, hvis ikke din ovn bager dem ensartet.
  6. Tag sandwich- /burgerbollerne ud af ovnen og lad dem køle af nogle minutter på en rist.
Sådan laver du rød-spidskåls-slaw
  1. Skræl guleroden og snit eller riv gulerod, rødkål og spidskål fint.
  2. Bland alle dressingens ingredienser sammen, og vend så dressingen i den fintsnittede rødkål, spidskål og gulerod.
  3. Server rød-spidskåls-slaw'en til din ribbenssandwich / flæskestegsburger.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-flaeskestegsburger-ribbenssandwich-roed-spidskaals-slaw/