1 dl fløde (kan udelades eller udskiftes med madlavningsfløde)
Rosenkålssalat med sprød bacon, mandler og parmesanost
500 gram friske rosenkål
100 gram bacon i tern
2 dl grofthakkede mandler
50 gram parmesanost
Sådan gør du:
Sådan laver du den lækreste ovnbagte blomkål som tilbehør
Tænd din ovn på 180 grader (almindelig ovn).
På en stor pande steges baconternene sprøde (steg også de 200 gram bacontern, som skal anvendes i rosenkålssalaten.
Skyl og skær blomkålen i mindre buketter. Fordel blomkålsbuketterne i et ildfast fad, og hæld fløden ud over blomkålsbuketterne. Top blomkålsbuketterne af med sprødstegt bacon og parmesanost.
Bag blomkålen i ovnen 20-25 minutter ved 180 grader.
Sådan laver du den lækreste rosenkålssalat » nem tilbehørsopskrift
Skyl rosenkålene og kør dem en tur gennem det mellemste rivejern i din foodprocesser.
Vend de revne rosenkål med grofthakkede mandler, sprødstegt bacon og parmesanost.
Giv rosenkålssalaten et skvæt citron, lidt salt og lidt peber. Server evt. rosenkålssalaten med dressing.
Sådan tilbereder du flap-meat / flap steak perfekt
Giv en stor pande / grillpande / grill høj varme. Anvendes en pande, så vent med at lægge smørret på panden, til den er meget varm. Sørg derefter for at lægge din flap-meat ned i smørret, så snart det er smeltet. Krydr kødet med salt, peber og evt. andet under stegningen.
Uagtet om du anvender pande eller grill, skal kødet steges i 2-3 minutter per side, hvorefter den tages af panden, og lægges til at hvile i 5 minutter inden servering.
Anvender du stegetermometer skal du ramme en kernetemperatur på cirka 54-56 grader for rosa.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoerstegt-flap-meat-med-ostegratineret-blomkaal-og-rosenkaalssalat/