1 lille dusk frisk snittet estragon eller 1 tsk tørret estragon (kan udelades)
1 tsk salt
½ tsk Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Grib en stor pande på 28 eller 30 centimeter, og steg baconen sprød.
Mens baconen steges, slås æggene ud i en skål, og piskes sammen med salt, peber og estragon.
Skyl den friske spinat, og ryst vandet af den friske spinat. Anvender du optøet frost spinat, presses vandet ud af spinatklumperne. Bland den drænede spinat (frisk eller frost) i æggemassen.
Når baconen er stegt sprød, tages det forsigtig af panden og lægges til side på et stykke køkkenrulle.
Hæld det meste af det overskydende baconfedt af panden (for færre kalorier), og hæld æggemassen på panden. Fordel spinaten jævnt i æggemassen på panden.
Top din luksus-omelet af med tomatskiver, og giv panden lav til middel varme i 5-10 minutter under låg eller dækket af med stanniol.
Når æggemassen har sat sig, tages omeletten af varmen og serveres med sprød bacon.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/luksus-omelet-med-frisk-spinat-tomatskiver-og-sproedstegt-bacon-2/