Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 400-500 gram ferske/optøede store rejer
  • ½ avocado
  • 1 hjertesalat
  • 1 rød peber
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk grofthakkede mandler
  • 2 store champignons
Dildcreme (kan udskiftes med light dressing for færre kalorier)
  • 1 dl creme fraiche 38% eller 18% (eller let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 lille dusk frisk dild (Alternativt kan tørret dild anvendes)
  • ½ økologisk citron, saft og skal herfra skal anvendes
  • ½-1 tsk salt
  • ½-1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl og snit hjertesalat, rød peber, champignons og forårsløg.
  2. Skyl og snit den friske dild og bland den med creme fraiche, citronskal, citronsaft, salt og peber.
  3. Halver avocadoen og fjern stenen. Tag avocadokødet ud af skallen med en stor ske, og skær de to halvdele i 3-4 både.
  4. Anret snittet hjertesalat, rød peber, champignonskiver og forårsløg i to dybe tallerkener.
  5. Anret din både af avocado ovenpå, fordel dildcremen og top af med rejer, salt, peber og grofthakkede mandler. Giv evt. rejerne et ekstra skvæt citronsaft inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/avocadosalat-med-store-rejer-dildcreme-og-hakkede-mandler/