Lune og lækre frikadeller » Prøv verdens bedste frikadelleopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
  • 500 gram hakket kalv- og svinekød
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 bouillonterning opløst i 0,1 dl (meget lidt) kogende vand (svin eller okse)
  • 15-20 gram smør til stegning
Sådan gør du:
  1. Skræl og snit løget fint. Hvis børn spiser med, kan det være en fordel at blende/purere løget, så de ikke finder løgstykkerne.
  2. Rør den hakkede svine- og kalvefars godt sammen med æg, løg, bagepulver, friskkværnet sort peber og bouillonen.
  3. Lad gerne den sammenrørte fars hvile i køleskabet i en halv times tid, inden du fortsætter. Dette trick gør dels at frikadellerne bliver nemmere at forme, samt at smagen fra ingredienserne forenes bedre i farsen.
  4. Grib en stor pande og lad smørret til stegningen smelte ved middel til høj varme. Mens smørret smelter, former du verdens bedste frikadeller.
  5. Steg frikadellerne til de er gyldne, sprøde og lækre, hvilket cirka er 3-5 minutter pr. siden - afhængigt af størrelsen på dine frikadeller. Husk at have luft imellem 'dellerne', så de ikke begynder at koge, fremfor at stege.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/lune-laekre-luftige-frokostfrikadeller-low-carb-lchf-paleo/