Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med friske forårsløg, persille og havsalt
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2
Ingredienser:
½ knoldselleri
2 æg
1 forårsløg
1 lille dusk persille
1 tsk havsalt eller almindelig salt
Sådan gør du:
Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
Skær skrællen af knoldselleriet og riv det på mellemste rivejern i en foodprocessor.
I en skål blandes den revne knoldselleri med æg, finsnittet forårsløg, persille og salt.
Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel skålens indhold på bagepladen i en tykkelse på cirka 1 cm.
Sæt bagepladen i ovnen og bag knoldselleripladen i cirka 20 minutter.
Tag bagepladen ud, og vend den nu sammenhængende knoldselleriplade om. Rul forsigtigt knoldselleripladen og server den sprøde knoldsellerirulle som tilbehør til dit måltid.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-ovnbagt-knoldsellerirulle-med-foraarsloeg-frisk-persille-og-havsalt/