Sprød ovnbagt knoldsellerirulle med friske forårsløg, persille og havsalt
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • ½ knoldselleri
  • 2 æg
  • 1 forårsløg
  • 1 lille dusk persille
  • 1 tsk havsalt eller almindelig salt
Sådan gør du:
  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Skær skrællen af knoldselleriet og riv det på mellemste rivejern i en foodprocessor.
  3. I en skål blandes den revne knoldselleri med æg, finsnittet forårsløg, persille og salt.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel skålens indhold på bagepladen i en tykkelse på cirka 1 cm.
  5. Sæt bagepladen i ovnen og bag knoldselleripladen i cirka 20 minutter.
  6. Tag bagepladen ud, og vend den nu sammenhængende knoldselleriplade om. Rul forsigtigt knoldselleripladen og server den sprøde knoldsellerirulle som tilbehør til dit måltid.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-ovnbagt-knoldsellerirulle-med-foraarsloeg-frisk-persille-og-havsalt/