Skipper skræk koteletter i fad med cremet spinat og gratineret ost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 8-10 svinekoteletter
  • 500 gram hakket spinat (fra frost)
  • 100 g flødeost pikant
  • 50 gram revet mozzarella
  • 1 spsk smør
  • 1-2 tsk salt
  • 1-2 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Grib en stor pande og smelt smørret smelte ved høj varme. Brun koteletterne af på begge sider, og læg dem efterfølgende over i et ildfast fad. Krydr med salt, peber og evt. andre af dine favoritkrydderier.
  3. Hæld hakket spinat på panden og tilsæt flødeost, salt og peber. Lad spinaten koge ind og blive cremet og lækker sammen med flødeosten.
  4. Når spinaten er kogt ind, anbringer du med en ske, en portion cremet spinat ovenpå hver af koteletterne i fadet.
  5. Top den cremede spinat af med revet ost, sæt fadet i en ovnen, og tilbered herligheden i cirka 15 minutter til osten er gratineret.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/fadkoteletter-med-cremet-spinat-og-gratineret-ost/