Cremet ærtesuppe med basilikum, lime og flødeost » Nem opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Holdbarhed: Suppen holder 4-5 dage i køleskabet og 4-6 måneder i fryseren.
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
700 g frosne ærter
3 skalotteløg eller 1 stort almindeligt løg
2 fed hvidløg
1 potte frisk basilikum
100 gram pikantost fx med pikant eller urter
1 tsk smør
1 revet skal af økologisk lime (kan undlades)
2 tsk salt
2 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Hak løg og hvidløg i grove stykker.
Grib en tykbundet gryde, smelt smørret ved middel varme, og svits de grofthakkede løg under omrøring i nogle minutter.
Kom ærter, basilikumblade, salt, peber, revet lime skal og flødeost i gryden.
Lad grydens indhold varme op, uden at koge, og blend så hele herligheden til en jævn konsistens med en stavblender eller i en almindelig blender.
Fortynd evt. ærtesuppen med vand, og giv suppen et ekstra skud varme inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-laekker-aertesuppe-basilikum-lime-floede/