Nemme fiskefrikadeller med halve citroner » nem og lækker opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 600 gram torsk uden skind og ben
  • 2-3 æg
  • 1 god dusk dild (kan udelades)
  • 1 stort løg
  • 1 økologisk citron (skal og saft skal bruges)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1,5 tsk salt
  • 20 gram smør til stegning
Sådan gør du:
  1. Skræl løget og skyl dilden, og giv begge dele en tur med kniven i foodprocessoren.
  2. Hæld torsk, æg, skal og saft fra en halv citron, salt og peber i foodprocessoren. Blend alle ingredienserne i nogle minutter til fiskefarsen har en fin og lækker konsistens.
  3. Grib en stor pande, og smelt en klat smør ved middel varme.
  4. Form fiskefrikadellerne med en ske eller i hånden. Steg fiskefrikadellerne i 2-4 minutter per side i smørret på panden.
  5. Server dine fiskefrikadeller med skiver af halve citroner.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nemme-fiskefrikadeller-citronmaaner-uden-mel-gluten/