Nemme fiskefrikadeller med halve citroner » nem og lækker opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
600 gram torsk uden skind og ben
2-3 æg
1 god dusk dild (kan udelades)
1 stort løg
1 økologisk citron (skal og saft skal bruges)
1 tsk friskkværnet sort peber
1,5 tsk salt
20 gram smør til stegning
Sådan gør du:
Skræl løget og skyl dilden, og giv begge dele en tur med kniven i foodprocessoren.
Hæld torsk, æg, skal og saft fra en halv citron, salt og peber i foodprocessoren. Blend alle ingredienserne i nogle minutter til fiskefarsen har en fin og lækker konsistens.
Grib en stor pande, og smelt en klat smør ved middel varme.
Form fiskefrikadellerne med en ske eller i hånden. Steg fiskefrikadellerne i 2-4 minutter per side i smørret på panden.
Server dine fiskefrikadeller med skiver af halve citroner.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nemme-fiskefrikadeller-citronmaaner-uden-mel-gluten/