Sprøde mandel-chokolade småkager » Glutenfrie LCHF Cookies
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 15
Ingredienser:
3 dl Mandler
125 g blødgjort smør
50 g mørk chokolade +70%
1 dl Sukrin gold
1 dl Pofiber
1 tsk Bagepulver (Vælg glutenfri)
1 tsk Vaniljepulver
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Hak mandler og mørk chokolade med kniv eller i foodprocessor til det er fint hakket, dog ikke pulveriseret.
I en skål blandes alle ingredienserne nu godt sammen.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og form ensartede småkager i en ensartet størrelse.
Bag dine chokolade cookies i 10 - 15 minutter til de er gyldne.
Vigtigt: Lad chokoladesmåkagerne afkøle på den bageplade de er tilberedt på. På den måde holder småkagerne formen indtil de kølet af og er blevet super sprøde.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/mandel-chokolade-smaakager-sproede-low-carb-lchf-cookies/