Sprøde mandel-hasselnød cookies uden mel og sukker » Glutenfri
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 15
Ingredienser:
3 dl Mandler
125 g blødgjort smør
50 g hasselnødder
1 dl Sukrin gold
1 dl Pofiber
1 tsk Bagepulver (Vælg glutenfri)
1 tsk Vaniljepulver
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Hak mandler og hasselnødder med kniv eller i foodprocessor til de hakket fint, dog ikke pulveriseret.
Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål.
På en bageplade beklædt med bagepapir, formes 10-15 ensartede småkager.
Bag dine mandel-hasselnød småkager i 10 - 15 minutter til de er gyldne.
Vigtigt: Lad småkagerne afkøle på den bageplade de er tilberedt på. På den måde holder småkagerne formen indtil de kølet af og er blevet super sprøde.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproede-mandel-hasselnoed-cookies-uden-mel-sukker-low-carblchf/