Aubergine i ovn med parmesanost, havsalt og basilikum » Tilbehør
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 2 auberginer
  • 50 gram parmesanost
  • 2-4 spsk ekstra jomfru olivenolie (jo mindre, des færre kalorier)
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 1-2 tsk havsalt eller almindeligt salt
Sådan gør du:
  1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
  2. Skyl auberginerne og skær toppen af. Snit herefter begge auberginer i cirka 1 centimeter tykke skiver.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og placer dine aubergineskiver på bagepladen.
  4. Fordel med rund hånd ekstra jomfru olivenolie på alle aubergineskiverne.
  5. Krydr skiverne af aubergine med havsalt og basilikum. Top aubergineskiverne af med revet parmesanost.
  6. Bag din aubergine i ovnen i ovnen i cirka 15 minutter, til parmesanosten er gylden og gratineret.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/aubergine-roesti-olivenolie-parmesanost-havsalt-basilikum/