Saftige maxi-hakkebøffer med sprødstegt bacon og mozzarellaost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
  • 500 gram hakket oksekød
  • 50 gram revet mozzarellaost (kan moderes, hvis du ønsker at reducere kalorier)
  • 100 bacon i tern (kan moderes, hvis du ønsker at reducere kalorier)
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk paprika
Sådan gør du:
  1. Tag en stor pande, og steg baconternene sprøde ved middel til høj varme.
  2. Når baconternene er sprøde, tages de forsigtigt af panden og lægges til afkøling på køkkenrulle. Hæld noget af de overskydende baconfedt væk fra panden (hvis du ønsker færre kalorier), og brug så samme pande til stegning af maxi-hakkebøfferne.
  3. Skræl og snit løget fint, og bland det i en skål med oksefarsen, halvdelen af mozzarellaosten, de sprødstegte bacontern, paprika, salt og peber.
  4. Form fire store hakkebøffer af den blandede oksefars. Steg dine oste- og baconfyldte maxi-hakkebøffer gyldne på panden med det resterende baconfedt i cirka 3-4 minutter pr. side alt afhængigt af tykkelsen.
  5. I sidste minut af tilberedningen vendes maxi-hakkebøffer rundt, og resten af mozzarellaosten fordeles på de fire hakkebøffer, så mozzarellaosten smelter over de fire maxi-hakkebøffer.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-maxi-boeffer-sproedstegte-bacontern-mozzarellaost/