Hjemmelavede LCHF/KETO fransk hotdogbrød » Mel- og glutenfrie
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 3
Ingredienser:
  • 3 æg
  • 3 dl Pofiber
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 75 g revet ost (jeg brugte cheddarost)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 2,5 dl kogende vand
  • 3 drys sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Bland alle ingredienserne med undtagelse af kogende vand i en foodprocessor.
  3. Giv alle ingredienserne en tur med den store kniv i foodprocessoren.Tilføj kogende vand til blandingen lidt efter lidt. Lad brøddejen trække i 5 minutter.
  4. Form brøddejen omkring de tre aflange "staniol-pølser"(beskrevet og illustreret ovenfor). På den måde slipper du for at lave hullet til grillpølsen efterfølgende, men det kan du naturligvis også gøre.
  5. Placer dine tre fransk hotdogbrød på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys hver af brødene med sesamfrø.
  6. Bag fransk hotdogbrødene i 25-30 minutter i ovnen til de er gyldne. Tag bagpladen ud af ovnen og træk forsigtigt "staniol-pølser" ud af brødene. Voila - så er der Low-Carb fransk hotdog brød.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/hjemmelavede-low-carb-fransk-hotdogbroed-fiberrige-lune-laekre/