Fiskefrikadeller (af dåsetun) med mayonnaise, citron og havsalt
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 2 dåser tun i vand
  • 1 æg
  • 2 spsk mayonnaise (for færre kalorier kan light anvendes)
  • 1 lille løg
  • 1 tsk bagepulver (valgfrit - gør tunfarsen mere luftig)
  • 1 tsk havsalt eller almindelig salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ lille økologisk citron(skal og saft skal bruges) + ekstra skiver til servering
  • 25 gram flødeost fx Buko pikant
  • 2 spsk smør til stegning (brug fx slip-let pande og mindre smør)
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og lad smørret smelte ved lav til middel varme.
  2. Dræn tunen og bland den i en skål med finsnittet løg, mayonnaise, flødeost, æg, bagepulver, revet citronskal, citronsaft, salt og peber.
  3. Giv en stor pande middel til høj varme, smelt smørret og form med en spiseske og en hånd nogle små lækre tunfrikadeller.
  4. Steg dine tunfrikadeller gyldne i cirka 2-3 minutter på hver side. Vend tunfrikadellerne og steg dem i yderligere 2-3 minutter på den anden side.
  5. Server de lune luftige tunfrikadeller med havsalt og citron.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/luftige-low-carb-tunfrikadeller-havsalt-citron-paa-rekordtid/