Nem opskrift på LCHF/KETO chokolade brownies med mandler
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 8-10
Ingredienser:
  • 100 gram smør
  • 100 gram kakaosmør (kan godt erstattes med almindeligt smør)
  • 100 gram 80% (gerne højere procent) chokolade - Hakket groft
  • 100 gram sukrin gold eller tilsvarende i alm. sukrin, erytriol, ica søde drys eller stevia
  • 3 æg
  • 4 spsk Pofiber
  • 2 tsk Fiberhusk
  • 3 spsk usødet kakaopulver
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel
  • 2 knsp salt
  • ½ dl varm, stærk kaffe
  • 1 dl hakkede mandler (50% i kagedejen og 50% på kagen)
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Grib en lille gryde / kasserolle og smelt kakaosmør og smør.
  3. Når smør og kakaosmør er smeltet, tages gryden af varmen. Tilføj den grofthakkede chokolade og sukrin gold til gryden og rør til begge dele er smeltet ind i kakaosmørmassen.
  4. Hæld gryden indhold over i en skål. Slå æggene ud i skålen og pisk grundigt med en håndmixer/elpisker.
  5. Tilføj alle de resterende ingredienser til blandingen med undtagelse af halvdelen af mandlerne.
  6. Hæld browniedejen over i en bageform(cirka 20 cm x 20 cm) beklædt med bagepapir. Anvend evt. en bagespartel til at få brownie-dejen fordelt i formen.
  7. Tilføj mandeltoppingen og bag brownie-kagen i ovnen i cirka 20 minutter. Tag den ud og lad den afkøle.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/laekre-low-carb-chokolade-brownies-mandler-uden-mel-sukker/