Stenalderbrød med nødder, kerner og frø » Nem opskrift uden mel
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 20
Ingredienser:
  • 75 gram mandler
  • 75 gram valnødder
  • 50 gram chiafrø
  • 100 gram solsikke kerner
  • 100 gram hørfrø
  • 100 gram sesamfrø
  • 100 gram græskarkerner (75 gram i brødet + 25 gram topping)
  • 5 æg
  • 1 dl klaret/smeltet smør eller ekstra jomfru olivenolie
  • 2 tsk Læsø eller Himalayasalt
  • 1 klat smør til opsmøring af bageform
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 150 grader almindelig ovn. (Temperaturen holdes ret lav for at passe på og bibeholde alle de sunde olier vores brød består af)
  2. I en stor skål blandes alle ingredienserne, på nær de 25 gram græskarkerner, godt sammen.
  3. Opsmør en brød-bageform i en passende størrelse, og kom de blandede ingredienser fra skålen over i bageformen. Top af med de sidste 25 gram græskarkerner.
  4. Placer din brød-bageform i den forvarmede ovn, og bag dit Low-Carb frokostbrød i 55 min.
  5. Tag Low-Carb brødet ud af ovnen og lad det køle af inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nemt-low-carb-frokostbroed-froe-kerner-mandler-valnoedder/