1 dl klaret/smeltet smør eller ekstra jomfru olivenolie
2 tsk Læsø eller Himalayasalt
1 klat smør til opsmøring af bageform
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 150 grader almindelig ovn. (Temperaturen holdes ret lav for at passe på og bibeholde alle de sunde olier vores brød består af)
I en stor skål blandes alle ingredienserne, på nær de 25 gram græskarkerner, godt sammen.
Opsmør en brød-bageform i en passende størrelse, og kom de blandede ingredienser fra skålen over i bageformen. Top af med de sidste 25 gram græskarkerner.
Placer din brød-bageform i den forvarmede ovn, og bag dit Low-Carb frokostbrød i 55 min.
Tag Low-Carb brødet ud af ovnen og lad det køle af inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nemt-low-carb-frokostbroed-froe-kerner-mandler-valnoedder/