LCHF/KETO toast med ost, skinke og tomat » Nem glutenfri opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
Low-Carb toastbrød
  • 1 stort æg
  • 2 spsk fløde eller creme fraiche 18%
  • 4-5 spsk pofiber
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk bagepulver
  • Smør til bagning i toastjernet
Fyld (Kan erstattes med andet favoritfyld)
  • 2 skiver ost
  • 1 skive skinke
  • 2 skiver tomat
Sådan gør du:
  1. Find toastjernet frem og smæk stikket i stikkontakten, så det kan blive varmet godt op.
  2. Grib en skål og bland alle ingredienserne til Low-Carb toastbrødet godt sammen med en ske.
  3. Vip låget op på det forvarmede toastjern, stryg fladerne med en klat smør, og placer din toastbrødsblanding i toastjernet. Luk låget og bag toastbrødet i 3-4 minutter.
  4. Når toastbrødet er gyldent tages det ud, skæres over, og fyldes med tomat, ost og skinke.
  5. Herefter lægges toasten igen i toastjernet i yderligere 2 minutter indtil osten er smeltet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/lune-low-carb-toasts-smeltet-ost-skinke-tomat-lchf/