Nemme Low-Carb fiberboller med solsikkekerner til fx Sandwich & Burgers
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
4 æg
1 dl kokosfibermel (kan erstattes med pofiber eller tilsvarende nedenfor)
1 dl (18 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
1,5 dl creme fraiche / græsk yoghurt
½ dl mandelmel (jeg malede mandlerne i en minihakker)
4 spsk hørfrømel (jeg malede hørfrøene til mel i en kaffemølle)
1 tsk bagepulver
1 spsk kokosolie eller smør
½ tsk salt
2 spsk solsikkekerner til topping
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Find foodprocessoren frem.
Hæld alle ingredienserne i foodprocessoren, og blend dem godt sammen. Alternativt kan ingredienserne blandes godt igennem ved håndkraft.
Form 4 boller på en bageplade beklædt med bagepapir.
Sæt bagepladen i ovnen, og bag fiberbollerne i cirka 15-17 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nemme-solsikkekerneboller-sandwich-burgers-low-carb/