Stenaldermuffins med nødder, kerner og frø » Genial Madpakkeide
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 14-16
Ingredienser:
  • 5 æg
  • 5 spsk koldpresset kokosolie (kan erstattes med smeltet smør eller olivenolie)
  • 50 gram chiafrø
  • 50 gram solsikkekerner
  • 50 gram græskarkerner
  • 100 gram hørfrø
  • 100 gram sesamfrø
  • 1 dl hele mandler
  • 1 dl halve valnødder
  • 1½ tsk hav- eller stensalt
  • + Husk at købe muffinforme
Sådan gør du:
  1. I en skål blandes alle ingredienserne godt sammen med en stor ske.
  2. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Mens oven opvarmes lader du kerneblandingen stå og hvile i cirka 10 minutter (Hviletiden vil gøre kerneblandingen mere sammenhængende.)
  3. Rør rundt i kerneblandingen en sidste gang, inden kerneblandingen fordeles i muffinsformene. Fyld ikke muffinsformene for meget, lav i stedet nogle ekstra stenaldermuffins, hvis du har noget af kerneblandingen i overskud.
  4. Bag dine stenaldermuffins i cirka 40-45 minutter til de er gyldne.
  5. Tag dine stenaldermuffins ud af ovnen, fjern forsigtig muffinsformene og stil de varme stenaldermuffins til afkøling på en bagerist.
Næringsindhold
Pr.: Pr. muffin Kalorier: 119 Fedt: 9,9 Kulhydrater: 1,9 Protein: 4,9
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/stenaldermuffins-med-noedder-kerner-og-froe-genial-madpakkeide/