Aubergine-dip til fx knækbrød, salat og steaks » Tilbehørsopskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
2 auberginer
1 lille løg
1 fed hvidløg (kan udelades)
2 spsk oliven olie
3-4 spsk mayonnaise (let eller light kan anvendes for færre kalorier)
1-2 tsk revet parmesanost
1 tsk citronsaft
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
Bag auberginerne møre i ovnen i cirka 20-25 minutter.
Halver auberginerne og tag auberginekødet ud i en skål. Dette klares nemt med en ske.
Skræl og snit løg og hvidløg fint(kan også presses) og bland det i skålen. Tilføj resten af ingredienserne, og rør ingredienserne godt sammen med en gaffel.
Lad gerne den skønne aubergine-dip køle ned inden den serveres til fx kerneknækbrød, salater eller saftige steaks.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nem-laekker-aubergine-dip-fx-knaekbroed-salat-steaks/