Aubergine-dip til fx knækbrød, salat og steaks » Tilbehørsopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 2 auberginer
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg (kan udelades)
  • 2 spsk oliven olie
  • 3-4 spsk mayonnaise (let eller light kan anvendes for færre kalorier)
  • 1-2 tsk revet parmesanost
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
  2. Bag auberginerne møre i ovnen i cirka 20-25 minutter.
  3. Halver auberginerne og tag auberginekødet ud i en skål. Dette klares nemt med en ske.
  4. Skræl og snit løg og hvidløg fint(kan også presses) og bland det i skålen. Tilføj resten af ingredienserne, og rør ingredienserne godt sammen med en gaffel.
  5. Lad gerne den skønne aubergine-dip køle ned inden den serveres til fx kerneknækbrød, salater eller saftige steaks.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nem-laekker-aubergine-dip-fx-knaekbroed-salat-steaks/