Røde spidskålswraps med cremet avocado-tunmousse og purløg
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 2 store røde spidskålsblade (almindelige spidskål kan fint anvendes)
  • 1 dåse / 140 gram drænet tun i vand (tun i olie kan anvendes, men indeholder flere kalorier)
  • 1 god dusk frisk purløg
  • 1 avocado (Mængden kan reduceres, hvis kalorierne ønskes reduceret)
  • 1-2 cocktailtomater
  • 3 spsk flødeost
  • 2 spsk mayonnaise (Udskift med flødeost for færre kalorier)
  • 2 tsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hæld den drænede tunen i en skål sammen med flødeost, en halv fintsnittet avocado, mayonnaise, snittet purløg, citronsaft, salt og peber.
  2. Bland alle ingredienserne godt sammen med gaffel. Alternativt kan ingredienserne blendes kort med en stavblender.
  3. Fyld spidskålsbladene med den cremede tunmousse, rul spidskålsbladene og server med en halv skiveskåret avocado og tomatbåde. Er spidskålsbladende for sprøde til at rulle, kan de kort blancheres med kogende vand.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/roed-sproed-spidskaalswrap-cremet-avocado-tunmousse-frisk-purloeg/