Lyn-pocheret torskefileter og broccoli i cremet kokos-citronsovs
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 800 - 1000 gram torskefileter
  • 500 gram broccoli buketter
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 terninger fiske- eller grøntsagsbouillon opløst i ½ dl kogende vand
  • 1 økologisk citron
  • 1 dusk frisk dild
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hæld kokosmælken i en kasserolle sammen med fiske- eller grøntsagsbouillon, revet citronskal, fintsnittet dild og saft fra en hel citron. Kog kokos-citronsovsen ind og smag til med salt og peber.
  2. Hæld 1 liter vand og 1 tsk salt i en gryde og bring vandet i kog.
  3. Lyn-pocher torskefileterne i 60-120 sekunder (afhængig af tykkelsen) i kogende vand, hvorefter torskefileterne tage op og lægges i et stort ildfast fad.
  4. I samme gryde som vi pocherede torsken, koger vi nu broccolibuketterne.
  5. Efter 2-3 minutter hældes vandet fra broccolibuketterne, og de fordeles over torskefileterne.
  6. Fordel den cremede kokos-citronsovs ud over torsk og broccoli og top af med frisk dild.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/lyn-pocheret-torskefileter-broccoli-cremet-kokos-citronsovs/