Lyn-pocheret torskefileter og broccoli i cremet kokos-citronsovs
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
800 - 1000 gram torskefileter
500 gram broccoli buketter
1 dåse kokosmælk
2 terninger fiske- eller grøntsagsbouillon opløst i ½ dl kogende vand
1 økologisk citron
1 dusk frisk dild
1,5 tsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Hæld kokosmælken i en kasserolle sammen med fiske- eller grøntsagsbouillon, revet citronskal, fintsnittet dild og saft fra en hel citron. Kog kokos-citronsovsen ind og smag til med salt og peber.
Hæld 1 liter vand og 1 tsk salt i en gryde og bring vandet i kog.
Lyn-pocher torskefileterne i 60-120 sekunder (afhængig af tykkelsen) i kogende vand, hvorefter torskefileterne tage op og lægges i et stort ildfast fad.
I samme gryde som vi pocherede torsken, koger vi nu broccolibuketterne.
Efter 2-3 minutter hældes vandet fra broccolibuketterne, og de fordeles over torskefileterne.
Fordel den cremede kokos-citronsovs ud over torsk og broccoli og top af med frisk dild.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/lyn-pocheret-torskefileter-broccoli-cremet-kokos-citronsovs/