Hjemmelavede LCHF/KETO pølsehorn » Mel- og glutenfri opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 6-8
Ingredienser:
  • 6-8 brunchpølser eller 3-4 halve almindelige pølser
  • 3 æg
  • 3 dl Pofiber
  • 2 spsk hørfrømel (kan erstattes med 1 spsk ekstra loppefrøskaller)
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 75 g revet ost (jeg brugte cheddarost)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 2,5 dl kogende vand
  • 3 drys sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Start med at tænde din ovn på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
  2. I en foodprocessor blandes og blendes alle ingredienserne, dog med udtagelse af kogende vand.
  3. Tilføj nu det kogende vand lidt efter lidt, mens der fortsat blendes. Når det kogende vand er blevet optaget i brøddejen, lader du dejen hvile i cirka 5 minutter.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir. Tag nu de 6-8 pølser en efter en, og form brøddejen uden om pølserne. Læg pølsehornene af på bagepapiret.
  5. Bag pølsehornene i ovnen i cirka 20-30 minutter alt afhængig af dej-tykkelsen på dine pølsehorn.
  6. Når de er pølsehornene er gyldne er de klar til at komme ud af ovnen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/fiberrige-lune-laekre-poelsehorn-sundt-low-carb-lchf-alternativ/