Små frikadeller med cheddarost » Nem opskrift på minifrikadeller
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 Gram hakket kalv- og svinekød
  • 100 gram cheddar ost (jeg anvendte Kerry Gold)
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 2 spsk pofiber eller 4 spsk hørfrømel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl danskvand
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk hav- eller stensalt ( cirka 4-5 gram)
  • 25 gram smør til stegning
Sådan gør du:
  1. Start med at finde din foodprocessor, og gør den klar med knivfunktionen.
  2. Skræl løget, del det i grove stykker og blend/purer løget i foodprocessoren.
  3. Tilføj nu cheddar ost, æg, danskvand, salt, peber og cirka halvdelen af kødet i foodprocessoren. Blend ingredienserne stille og roligt sammen på halv kraft.
  4. Tilføj herefter resten af kødet, bagepulver og den jævnende ingrediens(pofiber eller hørfrømel) og blend ingredienserne endnu engang.
  5. Lad gerne den sammenrørte fars hvile i køleskabet i cirka 30 minutter inden du går videre. Du kan springe hviletiden over, hvis du gerne straks vil videre med frikadellerne.
  6. Klargør en stor pande og lad smørret smelte ved middel varme. Mens smørret smelter formes mini-frikadellerne. Læg de formede mini-frikadeller over på panden.
  7. Lad mini-frikadellerne stege i smøret til de er gyldne, sprøde og lækre på alle sider.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/gyldne-mini-frikadeller-smeltende-varm-cheddarost-low-carb-lchf/