Nem opskrift på cremet ostesuppe med porrer og et twist af chili
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Holdbarhed: Suppen holder 4-5 dage i køleskabet og 4-6 måneder i fryseren.
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 200 gram flødeost (valgfri smag. Jeg anvendte en med urter)
  • 1 liter grøntsagsbouillon lavet af 2 terninger bouillon og 1 liter vand
  • 2 porrer
  • 1 lille smule chili (valgfri type. Jeg anvendte thai chili, så det ikke blev alt for stærkt)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hæld grøntsagsbouillonen i en gryden, og bring den i kog. Når bouillonen koger, skrues der ned til middel varme og flødeost, de fintsnittede porrer og chili tilsættes.
  2. Lad ostesuppen simre i 5 minutter, hvorefter du smager din cremede ostesuppe til med salt og peber inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-ostesuppe-med-fintsnittet-porre-og-et-twist-af-chili-low-carb/