Nem opskrift på cremet ostesuppe med porrer og et twist af chili
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Holdbarhed: Suppen holder 4-5 dage i køleskabet og 4-6 måneder i fryseren.
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
200 gram flødeost (valgfri smag. Jeg anvendte en med urter)
1 liter grøntsagsbouillon lavet af 2 terninger bouillon og 1 liter vand
2 porrer
1 lille smule chili (valgfri type. Jeg anvendte thai chili, så det ikke blev alt for stærkt)
1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Hæld grøntsagsbouillonen i en gryden, og bring den i kog. Når bouillonen koger, skrues der ned til middel varme og flødeost, de fintsnittede porrer og chili tilsættes.
Lad ostesuppen simre i 5 minutter, hvorefter du smager din cremede ostesuppe til med salt og peber inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-ostesuppe-med-fintsnittet-porre-og-et-twist-af-chili-low-carb/