Saftige farserede porrer med sprød bacon » Klassisk madopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram hakket kalv- og svinekød
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 bouillonterning opløst i 0,1 dl (meget lidt) kogende vand (svin eller okse)
  • 2 porrer
Sådan gør du:
  1. Tag en stor pande og lad baconternene stege sprøde ved middel til høj varme.
  2. Når baconternene er sprød, lægges de til afkøling på en tallerken. Lad noget af baconfedtet blive på panden, da farserede porrer stegt i baconfedt smager fantastisk.
  3. Skyl, rens og snit porrerne i seks lige store aflange stykker på cirka 5-7 centimeter.
  4. Grib en passe størrelse gryde eller kasserolle, og kog de seks porrestykker i cirka 10 minutter tildækket af vand.
  5. Snit eller hak løget meget fint, og bland det i en skål med kalv- og flæskefarsen, æg, sprøde bacontern, bouillon og peber.
  6. Afkøl de kogte porrestykker under koldt vand, og pres efterfølgende overskydende vand ud af stykkerne.
  7. Farser nu hver af porrestykkerne med din blandede flæskefars.
  8. Jeg synes, det er nemmest ved at placere en portion fars i din ene håndflade, lægge et porrestykke ovenpå på farsen, og derpå anbringe endnu en portion blandet fars ovenpå porrestykket. Form herefter farsen i et jævnt lag omkring porrestykkerne.
  9. Giv panden med baconfedt middel til høj varme, og steg hver af de farserede porrer i baconfedtet i cirka 8-10 minutter. Vend dine farserede porre undervejs så de steges ensartet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftige-farserede-porrer-sproede-baconstykker-klassisk-low-carb/