1 glas eller cirka 200 gram friske snittede champignons
1 porre
1 spsk smør
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du sauteret spidskål, champignons og porrer
Grib en stor pande og lad smørret smelte ved middel til høj varme.
Dræn champignonerne for vand, og lad dem sautere i smørret, mens spidskål og porren snittes fint.
Når champignonerne er smørsauteret i 4-5 minutter, tilsættes den fintsnittede spidskål og porre.
Vend jævnligt rundt i grøntsagerne under sauteringen. Efter yderligere 5-8 minutter, fordeles de sauterede grøntsager i et bunden af et serveringsfad.
Sådan tilbereder du hakkebøfferne
Mens grøntsagerne sauteres, blandes oksefarsen i en skål med æg, fintsnittet løg, bouillon, peber og paprika.
Grib nu endnu en stor pande og lad smørret smelte ved middel til høj varme.
Form 4 store hakkebøffer af den blandede oksefars, og steg dem i smørret i cirka 4-5 minutter på hver side, hvorefter hakkebøfferne tages af og lægges ovenpå de sauterede grøntsager. Dæk fadet til med stanniol.
Sådan tilbereder du spejlæggene
Slå de fire æg ud på panden, hvorpå du har stegt hakkebøfferne. Krydr med salt og peber.
Steg de fire spejlæg i cirka 3-5 minutter evt. afdækket af låg eller stanniol. Tricket forkorter tilberedningstiden. Tjek undervejs, så du kan tage dine spejlæg af, mens blommen stadig er lidt flydende.
Placer de fire spejlæg ovenpå hakkebøfferne i grøntsagsfadet og server måltidet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spejlaegsboeffer-smoersauteret-spidskaal-champignon-porrer/