Rødspætter med rød pesto, sauterede bønner og knoldsellerirulle
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Rødspætter med rød pesto
600-800 gram rødspættefileter
1 glas rød pesto
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Knoldsellerirulle
½ knoldselleri
2 æg
1 forårsløg
1 lille dusk persille
1 tsk salt
Sauterede haricots verts bønner
400 gram bønner
1-2 spsk smør
1-2 tsk tørret basilikum eller 1 dusk frisk fintsnittet
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du en knoldsellerirulle
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl knoldselleriet, grovdel det og kør knoldselleristykkerne igennem foodprocessorens mellemste rivejern.
Bland den revne knoldselleri i en skål med æg, finsnittet forårsløg, persille og havsalt.
Beklæd en bradepande med bagepapir. Fordel knoldselleriblandingen med en spartel på bagepladen i et jævnt cirka 1 cm tykt lag.
Bag knoldselleripladen i cirka 20 minutter i ovnen.
Tag bagepladen ud. Vend den bagte knoldselleriplade forsigtig om, og rul den.
Sådan tilbereder du de røde pesto rødspætter
Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel rødspættefileterne på den.
Krydr med salt og peber. Fordel den røde tomatpesto ligeligt over rødspættefileterne.
Bag rødspættefileterne i cirka 20 minutter ved 200 grader, herefter er fisken klar til servering.
Sådan tilbereder du de sauterede haricots verts bønner
Grib en stor pande og lad en smørklat smelte ved høj varme.
Sauter haricots verts bønnerne i smøret og krydr med salt, peber og basilikum.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/roede-pesto-roedspaetter-med-sauterede-boenner-og-sproed-knoldsellerirulle/