Rødspætter med rød pesto, sauterede bønner og knoldsellerirulle
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Rødspætter med rød pesto
  • 600-800 gram rødspættefileter
  • 1 glas rød pesto
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Knoldsellerirulle
  • ½ knoldselleri
  • 2 æg
  • 1 forårsløg
  • 1 lille dusk persille
  • 1 tsk salt
Sauterede haricots verts bønner
  • 400 gram bønner
  • 1-2 spsk smør
  • 1-2 tsk tørret basilikum eller 1 dusk frisk fintsnittet
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du en knoldsellerirulle
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skræl knoldselleriet, grovdel det og kør knoldselleristykkerne igennem foodprocessorens mellemste rivejern.
  3. Bland den revne knoldselleri i en skål med æg, finsnittet forårsløg, persille og havsalt.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir. Fordel knoldselleriblandingen med en spartel på bagepladen i et jævnt cirka 1 cm tykt lag.
  5. Bag knoldselleripladen i cirka 20 minutter i ovnen.
  6. Tag bagepladen ud. Vend den bagte knoldselleriplade forsigtig om, og rul den.
Sådan tilbereder du de røde pesto rødspætter
  1. Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel rødspættefileterne på den.
  2. Krydr med salt og peber. Fordel den røde tomatpesto ligeligt over rødspættefileterne.
  3. Bag rødspættefileterne i cirka 20 minutter ved 200 grader, herefter er fisken klar til servering.
Sådan tilbereder du de sauterede haricots verts bønner
  1. Grib en stor pande og lad en smørklat smelte ved høj varme.
  2. Sauter haricots verts bønnerne i smøret og krydr med salt, peber og basilikum.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/roede-pesto-roedspaetter-med-sauterede-boenner-og-sproed-knoldsellerirulle/