Grillede hakkebøffer med mozzarellaost og pesto-sauteret grønt
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
Hakkebøf med mozzarellaost
500 gram hakket oksekød
50 gram revet mozzarellaost
1 løg
1 oksebouillon opløst i lidt kogende vand (0,2 dl)
1 tsk friskkværnet sort peber
1 tsk smør til stegning
Pesto-sauteret grønt
400 gram grønne haricots verts bønner (optøet)
2 dåser champignons eller 500 gram rensede, snittede friske
3 forårsløg
4-5 spsk grøn pesto
1 håndfuld groft hakkede mandler
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du hakkebøfferne
Skræl og snit løget fint. Bland løg, mozzarellaost, oksefars, bouillon og peber i en skål.
Fyr op i din grill, grillpande eller almindelige pande. Form 4-6 hakkebøffer af den blandede fars.
Grill hakkebøfferne i cirka 3-4 minutter på hver side ved høj varme.
Sådan tilbereder du de pesto-sauterede grøntsager
Grib en stor pande og giv den middel til høj varme.
Dræn champignonerne for vand og steg dem gyldne i smørret i 3-4 minutter.
Tilsæt haricots verts bønnerne og fintsnittet forårsløg. Sauter alle grøntsagerne i yderligere 3-4 minutter, under jævnlig omrøring.
Tilføj nu den grønne pesto til panden med de sauterede grøntsager, og vend det hele godt rundt.
Fordel de hakkede mandler over din varme salat inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/grillet-hakkeboef-mozzarellaost-pesto-sauteret-groent-mandler/