Lun pestosalat af sauterede bønner, champignoner og mandeldrys
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Pesto-sauteret grønt
  • 400 gram grønne haricots verts bønner (optøet)
  • 2 dåser champignons eller 500 gram rensede, snittede friske
  • 3 forårsløg
  • 4-5 spsk grøn pesto
  • 1 lille håndfuld grofthakkede mandler
  • 1 tsk smør
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande, og lad smørret smelte ved middel til høj varme.
  2. Dræn champignonerne for vand, og sauter dem i 3-5 minutter i smørret på den varme pande.
  3. Snit forårsløgene fint, og tilsæt dem panden med champignons. Tilføj også haricots verts bønnerne, og sauter alle grøntsagerne i yderligere 5 minutter.
  4. Vend den grønne pesto rund i dine varme grøntsager, og fordel de grofthakkede mandler over din lune grønne salat inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/lun-pesto-salat-af-sauterede-boenner-champignons-foraarsloeg-og-mandeldrys/