Squash-pasta a la carbonara med bacon » Nem og sund opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 spidskål
  • 2 squash / zucchini
  • 1 bundt forårsløg
  • 200 gram bacon i tern eller snittet Italiensk pancetta
  • 400 gram skinkestrimler eller andet småkød
Ostesovsen
  • 200 gram flødeost med smag af pikant, krydderurter eller neutral
  • 1 terning bouillon fx svine-, hønse-, okse- eller grøntsagssmag
  • 50 gram revet parmesanost
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. I en slip-let gryde steges bacontern og skinke sprød.
  2. Læg forsigtigt den sprøde bacon og skinke til side på en tallerken. Den overskydende baconfedt kan med fordel hældes af panden, hvis du ønsker at spare en del kalorier i ostesovsen.
  3. Tilføj flødeost, bouillonterningen og halvdelen af parmesanosten til gryden, og lad det smelte sammen under kyndig omrøring ved middel varme.
  4. Snit spidskålen på dit mandolinjerns fineste indstilling eller klar snitningen med kniv. Med et juliennejern rives pastalignende strimler af de to squash. Snit forårsløgene fint med en kniv.
  5. Server den snittede spidskål og strimlet squash med ostesovs, sprød bacon og skinkesmåkød, og top herligheden af med forårsløg og ekstra parmesanost.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/squash-spidskaals-carbonara-sproed-bacon-skinkesmaakoed/