Sund omelet med spinat, bacon og ost » Skipper Skræk opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1-2
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 100 gram bacon i tern
  • 25-50 gram revet ost fx mozzarellaost eller cheddarost
  • 3-4 klumper hakket spinat (optøet fra frost evt. i mikroovn i 2 min)
  • 1 dusk basilikum
  • 1 tomat
  • ½ tsk salt
  • 2 knsp friskkværnet sort peber
  • +evt. et strejf chili, hvis du elsker at få varmen indefra
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og steg baconternene sprøde ved høj varme.
  2. Mens baconen steges, anbringes de optøede spinatklumperne i en skål. Pres smeltevandet ud af spinaten med en ske, og hæld vandet væk.
  3. I skålen med spinat, tilføjer du æg, fintsnittet basilikum, salt, peber og evt. chili. Rør alle ingredienserne godt sammen med en gaffel.
  4. Tag den sprødstegte bacon af panden, og lad baconfedtet blive tilbage på panden.
  5. Hæld nu ægge-spinatblandingen oveni baconfedtet.
  6. Top omeletten af med revet ost, snittet tomat og sprød bacon, og tilbered omeletten under låg ved middel varme i cirka 4-5 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/skipper-skraek-omelet-spinat-bacon-tomat-ost-basilikum/