Champignonsuppe » Opskrift med flødeost, porrer og forårsløg
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Holdbarhed: Suppen holder 4-5 dage i køleskabet og 4-6 måneder i fryseren.
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 200 gram flødeost (valgfri smag. Jeg anvendte flødeost med kantareller)
  • 500 gram rensede og snittede champignoner (eller 2 dåser når det haster)
  • 1 liter hønsebouillon (kan laves af 2 stk hønsebouillon + 1 liter vand)
  • 1 porre
  • 1 bundt forårsløg
  • 10 g smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en stor gryde, og sauter de rensede og skiveskårne champignoner ved høj varme i 3-5 minutter.
  2. Mens champignonerne sauteres, renses og snittes forårsløg og porre i tynde skiver.
  3. Efter 3-5 minutters sautering af champignonerne, tilføjes hønsebouillon, porre, forårsløg og flødeost til gryden. (OBS: Hvis du ønsker at tilføje fx fintsnittet kylling, så tilføj det til gryden nu)
  4. Kog din cremede ostesuppe op under jævnlig omrøring. Efter nogle minutters opkog, smages suppen til med salt og peber, og er herefter klar til servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nem-champignon-ostesuppe-friske-porrer-foraarsloeg/