Smørstegte kullerfileter med fiberpanering, havsalt og citron
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 15
Ingredienser:
600-700 gram kullerfileter, rødspætter, torsk eller anden fisk
2-3 æggeblommer
½ dl pofiber
½ dl sesammel
1 økologisk citron (Skal i paneringen og skiver af citron til servering)
1 tsk fint havsalt eller almindelig salt
1 drys flagesalt til serveringen (kan udelades)
25 gram smør
Sådan gør du:
Hæld æggeblommerne i en dyb tallerken og pisk dem sammen med en gaffel.
Bland pofiber, sesammel, salt og revet citronskal i endnu en dyb tallerken.
Stik en stor pande en smørklat, og giv panden middel til høj varme.
Vend kullerfileterne i æggeblomme, og herefter i paneringen, hvorefter de panerede fisk lægges fra i smørret på panden.
Steg kullerfileterne sprøde i cirka 2-3 minutter per alt afhængig af tykkelsen.
Efterhånden som fiskene bliver stegt færdig, lægges de af på en tallerken, og serveres med citronskiver og flagesalt. Voila!
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoerstegte-kullerfileter-fiberpanering-havsalt-citron/