Blomkåls-knoldsellerimos med flødeost, valnødder og mandelknas
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
1 blomkål
½ knoldselleri
50-75 gram flødeost pikant eller anden variant
1-2 spsk mandler
1-2 spsk valnødder
1-2 tsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Skræl knoldselleriet, skyl blomkålet og hak begge dele i grove tern.
Grib en stor gryde, fyld knoldselleri- og blomkålsternene i gryden. Fyld gryden med vand indtil ternene er tildækket med vand.
Kog blomkåls- og knoldselleriternene møre i cirka 20 minutter.
Hæld vandet fra gryden, tag låget af gryden, og lad grøntsagerne dampe af på den varme kogeplade et par minutter.
Giv de møre blomkåls- og knoldselleritern en kærlig omgang med røremaskinen. Tilføj flødeost til mosen, og smag til med havsalt og friskkværnet sort peber.
Hak mandler og valnødder groft. Vend halvdelen af nødderne i mosen, og top af med resten inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/luftig-blomkaals-knoldsellerimos-floedeost-valnoedder-mandler-havsalt/