Blomkåls-knoldsellerimos med flødeost, valnødder og mandelknas
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 blomkål
  • ½ knoldselleri
  • 50-75 gram flødeost pikant eller anden variant
  • 1-2 spsk mandler
  • 1-2 spsk valnødder
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skræl knoldselleriet, skyl blomkålet og hak begge dele i grove tern.
  2. Grib en stor gryde, fyld knoldselleri- og blomkålsternene i gryden. Fyld gryden med vand indtil ternene er tildækket med vand.
  3. Kog blomkåls- og knoldselleriternene møre i cirka 20 minutter.
  4. Hæld vandet fra gryden, tag låget af gryden, og lad grøntsagerne dampe af på den varme kogeplade et par minutter.
  5. Giv de møre blomkåls- og knoldselleritern en kærlig omgang med røremaskinen. Tilføj flødeost til mosen, og smag til med havsalt og friskkværnet sort peber.
  6. Hak mandler og valnødder groft. Vend halvdelen af nødderne i mosen, og top af med resten inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/luftig-blomkaals-knoldsellerimos-floedeost-valnoedder-mandler-havsalt/