Spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 4 store portobellosvampe (cirka 300 gram)
  • 250 gram hakket oksekød
  • 100 gram revet mozzarellaost
  • 100 gram bacontern
  • 1 lille løg (kan udelades)
  • 1 tomat
  • ½ peberfrugt
  • 100 gram frisk spinat
  • 1 dl spicy tomatsovs / taco sauce eller tilsvarende færdigkøbt alternativ
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande, gerne en grillpande, og steg baconternene sprøde. Efter baconternene er stegt sprøde, tages de af panden, og baconfedtet efterlades tilbage på panden.
  2. Mens baconternene steges, snittes løget fint og blandes i en skål, med hakket oksefars, halvdelen af mozzarellaosten, salt og peber. Form herefter to store hakkebøffer af oksefarsen.
  3. Skyl portobellosvampene, og fjern stokken med en kniv. Steg portobellosvampe og hakkebøffer i cirka 2-3 minutter på hver side, ved høj varme i baconfedtet på panden.
  4. Når hakkebøfferne vendes, anbringes den resterende mozzarellaost på bøffernes færdigstegte side, således det smelter under resten af stegetiden.
  5. Skyl spinatbladene, skær tomaten i skiver, og snit peberfrugten i mindre stykker.
  6. Sammensæt til sidst dine burgere af portobellosvampe, spicy tomatsovs, hakkebøffer, tomatskiver og spinat. Server dine burgere med ekstra spinat, peberfrugt og sprøde bacontern.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/spicy-portobello-cheeseburger-med-sproed-bacon-spinatsalat/