Smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer med soltørrede tomater
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4-6
Ingredienser:
800 gram hakket oksefars
50 gram cheddarost
1 løg
50 gram soltørrede tomater
1-2 terninger bouillon fx okse opløst i 0,1 dl kogende vand (meget lidt)
½ tsk friskkværnet sort peber
10 gram smør
Sådan gør du:
Skræl løget og snit løget og de soltørrede tomater fint.
I en skål blandes oksefarsen med halvdelen af cheddarosten, fintsnittet løg, soltørrede tomater, bouillon og peber. Rør farsen godt igennem.
Form 6-8 store hakkebøffer af farsen, og steg dem i smør, ved høj varme på en pande eller på grillen.
Efter 3-4 minutter vendes cheddar-cheese hakkebøfferne, og den resterende cheddarost fordeles oven på bøffernes færdigstegte side.
Lad cheddarosten ovenpå bøfferne smelte, mens bøfferne steges færdig.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smagfulde-cheddar-cheese-hakkeboeffer-med-soltoerrede-tomater/