Smagfulde cheddar-cheese hakkebøffer med soltørrede tomater
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4-6
Ingredienser:
  • 800 gram hakket oksefars
  • 50 gram cheddarost
  • 1 løg
  • 50 gram soltørrede tomater
  • 1-2 terninger bouillon fx okse opløst i 0,1 dl kogende vand (meget lidt)
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 10 gram smør
Sådan gør du:
  1. Skræl løget og snit løget og de soltørrede tomater fint.
  2. I en skål blandes oksefarsen med halvdelen af cheddarosten, fintsnittet løg, soltørrede tomater, bouillon og peber. Rør farsen godt igennem.
  3. Form 6-8 store hakkebøffer af farsen, og steg dem i smør, ved høj varme på en pande eller på grillen.
  4. Efter 3-4 minutter vendes cheddar-cheese hakkebøfferne, og den resterende cheddarost fordeles oven på bøffernes færdigstegte side.
  5. Lad cheddarosten ovenpå bøfferne smelte, mens bøfferne steges færdig.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smagfulde-cheddar-cheese-hakkeboeffer-med-soltoerrede-tomater/