Lun ærtesalat med champignon og flødeost » Nem tilbehørsopskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
500 gram frosne ærter
1 glas champignon
1 dusk basilikum
50 gram flødeost (en med krydderurter er god her)
1 tsk havsalt i flager eller ½ tsk fint salt
Sådan gør du:
Grib en stor pande og giv den høj varme.
Dræn champignonerne for vand og sauter dem på panden i 5 minutter.
Bring 1 liter vand i kog i en el-kedel eller kasserolle.
Hæld den frosne ærter i en stor skål, og blancher de frosne ærte ad to omgange med kogende vand. Dæn afslutningsvist ærterne for vand.
Efter cirka 5 minutter, skrues panden med champignonerne ned på lav varme, hvorefter ærter, flødeost, havsalt og fintsnittet basilikum tilføjes.
Vend rundt i pandens ingredienser, til flødeosten har forenet sig helt med ærtesalaten.
Server ærtesalaten i et fad, og top den af med friske basilikumblade.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/lun-aertesalat-med-champignon-floedeost-og-havsalt-let-laekkert/