Flødeost-fyldte koteletter med lun bønne-spinatsalat og chili-mayo
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Flødeostfyldte koteletter
  • 600 gram svinekoteletter
  • 50 gram flødeost pikant (anden variant kan anvendes)
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 10-15 gram smør
Lun bønne-spinatsalat med løg og champignoner
  • 500 gram haricots verts bønner
  • 1 glas champignoner eller 200 gram friske skiveskåret champignoner
  • 5 klumper hakket spinat (frostgrønt)
  • 1 løg
  • 1 håndfuld friske cocktailtomater
  • 10-15 gram smør
Chili-Mayonnaise (Alternativt kan du købe en færdig mayonnaise eller undlade dette)
  • 1 æggeblomme
  • 2 dl raps-, oliven- eller avokadoolie (gerne koldpresset)
  • ½ tsk dijonsennep eller sennepspulver
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 2 knsp salt
Sådan gør du:
Sådan laver du de flødeostfyldte koteletter
  1. Begynd med at skære en lomme i koteletterne. Dette gøres nemmest ved at lægge koteletterne på et spækbræt, og skære lommen i koteletterne fra siden af. Pas på fingrene.
  2. Fordel pikant-flødeosten lommerne, du lige har snittet i koteletterne. Krydr med salt og peber.
  3. Giv en stor pande høj varme, og lad smøret smelte. Steg koteletterne i cirka 2-3 minutter, på hver side, ved middel til høj varme.
Sådan laver du den lune bønne-spinatsalat med løg og champignoner
  1. Giv endnu en stor pande høj varme, og lad smøret smelte.
  2. Skræl og snit løget fint. Sauter herefter haricots verts bønner, hakket spinat, løg og champignoner i 4-6 minutter ved høj varme. Smag til med salt, peber og evt. andre krydderier.
Sådan laver du hjemmelavet chili-mayonnaise
  1. Grib din stavblender, og et glas hvor stavblenderens hovede kan komme ned i.
  2. Hæld æggeblomme, olien, sennep eller sennepspulver, hvidvinseddike og chilipulver i blenderglasset.
  3. Sæt stavblenderen ned i bunden af glasset med ingredienserne. Start stavblenderen, mens du fortsat holder stavblenderen mod bund. Når mayonnaisen begynder at tykne, trækkes stavblenderen langsomt op ad, således resten af mayonnaisen ligeledes tyknes.
  4. Hele mayonnaise-øvelsen tager kun omkring 60 sekunder, og den virker hver gang uden mayonnaisen skiller. Voila - et genialt trick.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/floedeost-fyldte-koteletter-med-lun-boenne-spinat-salat-og-chili-mayonnaise/