Favorit græskarkerneboller » Proteinrigt sandwich- og burgerbrød
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 6-8
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 1,5 dl kokosfibermel (kan erstattes med 1,5 pofiber eller tilsvarende nedenfor)
  • 1,5 dl (27 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • 3 dl hytteost, creme fraiche eller græsk yoghurt
  • ½ dl hørfrømel (jeg malede hørfrøene til mel i en kaffemølle)
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk hav- eller stensalt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Bland eller blend æg, hytteost, kokosfibermel, pofiber, hørfrømel, bagepulver, salt, og halvdelen af græskarkernerne.
  3. Lad brøddejen hvile nogle minutter, mens du beklæder en bageplade med bagepapir.
  4. Form 6-8 græskarkerneboller af dejen, og placer dem på bagepapiret. Dette gøres nemmest med en ske, som du jævnligt dypper i vand.
  5. Top bollerne af med de resterende græskarkerner, sæt bagepladen i ovnen, og bag græskarkernebollerne i cirka 18-20 minutter, til de er gyldne.
  6. Tag græskarkernebollerne ud af ovnen, og lad dem køle af nogle minutter på en rist.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/favorit-graeskarkerneboller-low-carb-broed-til-sandwiches-burgers-mm/