Grøntsagsæggekage med broccoli, tomat, løg og tre slags ost
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
10 æg
500 gram broccoli
1 stor tomater eller 4-5 små tomater
1 stort løg
50 gram revet cheddarost
50 gram revet parmesanost
50 gram frisk mozzarellaost
1-2 tsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
1 tsk paprika
Smør til opsmøring af ildfast fad
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl og snit løget fint. Skyl og skær tomaterne i skiver. Snit broccolien i mindre stykker (a' cirka 2 x 2 cm).
Slå æggene ud i en stor skål, og pisk dem godt igennem. Tilføj snittet løg, broccoli, cheddarost, salt, peber og paprika.
Opsmør et ildfast fad af en passende størrelse (omkring 25 x 35 eller tilsvarende). Tilføj æggemassen til det ildfaste fad.
Top fadet af med tomatskiver, friske skiver mozzarella og parmesanost, inden fadet sættes i den forvaremede ovn, hvor det tilberedes i cirka 20 minutter.
Når æggekagen har sat sig og er blevet fast, er den færdigbagt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nem-groentsagsaeggekage-med-broccoli-tomat-loeg-og-tre-slags-ost/