Grøntsagsæggekage med broccoli, tomat, løg og tre slags ost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 10 æg
  • 500 gram broccoli
  • 1 stor tomater eller 4-5 små tomater
  • 1 stort løg
  • 50 gram revet cheddarost
  • 50 gram revet parmesanost
  • 50 gram frisk mozzarellaost
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk paprika
  • Smør til opsmøring af ildfast fad
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skræl og snit løget fint. Skyl og skær tomaterne i skiver. Snit broccolien i mindre stykker (a' cirka 2 x 2 cm).
  3. Slå æggene ud i en stor skål, og pisk dem godt igennem. Tilføj snittet løg, broccoli, cheddarost, salt, peber og paprika.
  4. Opsmør et ildfast fad af en passende størrelse (omkring 25 x 35 eller tilsvarende). Tilføj æggemassen til det ildfaste fad.
  5. Top fadet af med tomatskiver, friske skiver mozzarella og parmesanost, inden fadet sættes i den forvaremede ovn, hvor det tilberedes i cirka 20 minutter.
  6. Når æggekagen har sat sig og er blevet fast, er den færdigbagt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nem-groentsagsaeggekage-med-broccoli-tomat-loeg-og-tre-slags-ost/