Grøntsags-carbonara med fritteret gris, ostesovs og parmesanost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Kødet til din carbonara
  • 100 gram bacon i tern
  • 400-500 gram nakkefilet eller nakkekoteletter skåret i cirka 1 x 1 cm stykker
  • OBS. Smag til med krydderier: Salt, peber, paprika osv.
Cremet ostesovs og parmesanost til din carbonara
  • 2 æg
  • 200 gram flødeost gerne med smag fx pikant eller krydderurter
  • 1 terning svinebouillon (okse- eller kyllingebouillon er også fint)
  • 50 gram revet parmesanost
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • OBS. fortynd om nødvendigt ostesovsen med lidt vand
Grøntsagspasta til din carbonara
  • 2 squash / zucchini (i alt cirka 800-1000 gram færdigstrimlet squash)
  • 100 gram friske spinatblade
  • 250 gram små tomater delt i fire både
Sådan gør du:
  1. På en slip-let pande steges/fritteres baconen og svinesmåkødet semi-sprødt ved høj varme.
  2. Når kødet er færdigstegt, lægges det forsigtigt af på en tallerken, og dækkes til med stanniol.
  3. Hæld stegefedtet væk fra panden, og tilføj flødeost og æg til panden. Lad æg, flødeost og bouillon forenes til en sammenhængende ostesovs under kyndig omrøring ved middel varme.
  4. Mens kødet steges og ostesovsen tilberedes, skylles og rives de tre squash med et juliennejern, og spinat bladende skylles og rystes frie for vand.
  5. Bland til sidst squashpasta og spinatblade i en serveringsskål, og server det med tomatbåde, fritteret svinesmåkød, cremet ostesovs og revet parmesanost.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/groentsags-carbonara-med-fritteret-gris-cremet-ostesovs-og-parmesan/