Sprødstegt kylling med friske asparges og let bær-spinatsalat
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Sprødstegte kyllingeoverlår
1,5 kg kyllingeoverlår
1 tsk salt
Dampede friske asparges
500 gram friske grønne asparges
Bær-spinatsalat
250 gram friske spinatblade
1 rød peber
100 gram blåbær
2 spsk græskarkerner
evt. urtedressing (vælg light/let for færre kalorier)
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du bedst sprødstegte kyllingeoverlår
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Beklæd en bageplade med bagepapir, fordel kyllingeoverlårene på bagepladen, krydr overlårene med et strejf havsalt, og sæt bagepladen ind midterst i ovnen.
Efter 50 minutters tilberedning ved 200 grader, afsluttes der med 5 minutters grill.
Sådan tilbereder du aspargesene
Fyld en gryde med 2 cm vand, 1 teskefuld salt, og bring vandet i kog.
Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af alle aspargesene. Hvis aspargesene er for lange til gryden, så halver dem inden tilberedning.
Når vandet koger, lægges aspargesene i gryden, hvor de tilberedes i 3-4 minutter.
Sådan laver du en let og lækker bær-spinatsalat
Skyl spinatbladene og pres vandet ud af dem. Snit spinatbladene groft, og anret dem på et serveringsfad eller i en skål.
Skyl og snit peberfrugten i tern. Fordel peberfrugten ovenpå den snittede spinat.
Skyl dine blåbær, og fordel dem over salaten. Top salaten af med græskarkerner.
Server evt. salaten med en let og lækker urtedressing.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproedstegt-kylling-med-friske-asparges-og-let-baer-spinatsalat-3/