Kødrulle med bacon, smeltet ost, tomat og pepperoni - nem opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram hakket kalv- og flæskekød
  • 100-150 gram bacon i skiver
  • 50 gram pepperoni
  • 50 gram revet mozzarellaost
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber (gerne friskkværnet sort)
Sådan gør du:
  1. I en skål blandes det hakkede kalv- og flæskekød med finsnittet løg, salt, peber og paprika.
  2. Læg et cirka 30 centimeter langt stykke stanniol på bordet, vend kalve- flæskefarsen ud på stanniolen, og pres farsen til en flad firkant i cirka 1-1,5 centimeters tykkelse.
  3. Smør farsen med et lag tomatpure, og fordel herefter pepperoni og mozzarellaost.
  4. Brug stanniolen som hjælp til at rulle farsen til en kødrulle.
  5. Klem kødrullen en smule med fast hånd, inden du svøber den i 6-8 skiver bacon.
  6. Grib en stor pande, og steg kødrullen sprød hele vejen rundt i cirka 20-25 minutter. Benytter du stegetermometer, skal kødrullens centertemperatur være cirka 70 grader.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/koedrulle-i-baconsvoeb-med-tomat-ost-og-pepperoni-favorit-opskrift/