Sommersalat med sprød bacon, friterede champignoner og nøddetopping
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
½ spidskål
100 gram frisk spinat
1 rød peberfrugt
1 håndfuld små tomater
1 glas champignoner i skiver eller 100 gram friske, rensede og snittede
100 gram bacon i tern
2 spsk nødder fx mandler, valnødder, peanuts etc.
Server fx med en god olivenolie eller en hjemmerørt dressing
Sådan gør du:
Giv en stor pande høj varme, og steg baconternene sprøde.
Når baconternene er stegt sprøde, lægges de til side på en tallerken.
Friter champignonskiverne i noget af baconfedtet (jo mindre des færre kalorier) ved middel til høj varme, indtil de er gyldne.
Alt i mens baconen og champignonerne steges, snittes spidskålen i tynde strimler fra spidsen af. Snit også tomaterne og peberfrugten.
Skyl spinatbladende og ryst dem for vand. Bland den snittede spidskål sammen med spinatbladende i et passende serveringsfad.
Herefter fordeles peberfrugt, tomat, friterede champignoner, sprød bacon og nøddetopping på spidskåls-spinatsalaten, og serveres med fx en god olivenolie eller hjemmerørt dressing.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sommersalat-med-sproed-bacon-friterede-champignoner-og-noeddetopping/