Nem opskrift på omelet med champignoner og groft stenalderbrød
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
Champignonomeletten
  • 3 æg
  • 1 dåse champignoner eller 1 håndfuld friske, rensede og snittede
  • 1 lille løg
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk salt
  • 2 skiver stenalderbrød (kan udelades) Find opskriften ovenfor...
  • 10 gram smør
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande på omkring 28 centimeter høj varme.
  2. Dræn dåsen med champignon for vand, og tilføj champignonerne til panden. Snit løget fint, og tilføj også løget til panden. Sauter champignon og løg ved høj varme i nogle minutter, så noget at vandet fordamper.
  3. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med en gaffel.
  4. Hæld de sauterede champignoner og løg fra panden og ned i æggemassen. Tilføj salt og peber til æggemassen, og pisk æggemassen igennem en sidste gang.
  5. Lad en klat smør smelte på panden, og hæld æggemassen ud på panden, skru ned til middel varme, og dæk panden til med et låg eller et stykke stanniol.
  6. Omeletten er færdig, når æggemassen har sat sig. Forvent det tager omkring 5 minutter.
  7. Vend omeletten ud på en tallerken, og server evt. omeletten med en til to skiver stenalderbrød, som du finder opskriften på ovenfor.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-omelet-med-champignon-loeg-og-groft-stenalderbroed/