Flammegrillet flanksteak med sauterede bønner og små tomater
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1000 gram flanksteak
  • 1000 gram haricots verts bønner (fra frost)
  • 500 gram små tomater
  • 1 skalotteløg (eller andet løg)
  • 1 håndfuld blandede krydderurter fx Persille, løvstikke, salvie, rosmarin etc.
  • 15 gram smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du en mør og saftig flanksteak perfekt
  1. Tænd op i grillen, grillpanden eller en almindelig pande. Anvender du ikke grill, bør du forkæle panden med en klat smør til stegning af din flanksteak.
  2. Når grillen eller panden er godt varm, lægges din flanksteak på og steges i cirka 5 minutter per side. Hvorefter din flanksteak tages af, og får lov at trække i 5 minutter tildækket med stanniol.
Sådan tilbereder du tilbehøret
  1. Find en stor pande og lad smørret smelte ved høj varme.
  2. Sauter de grønne haricots verts bønner i smørret, i 8-10 minutter, ved høj varme.
  3. Skyl, skræl og snit skalotteløg og krydderurter og snit det hele meget fint.
  4. Når bønner og flanksteak er tilberedt, skæres din flanksteak i tynde skiver på tværs af fibrene, og serveres med bønner og små tomater.
  5. Top din flanksteak af med snittet skalotteløg og friske krydderurter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/flammegrillet-flanksteak-med-smoersauterede-boenner-og-smaa-tomater/